A WESZTI Kft. 1992-ben alakult, 100%-ig magyar tulajdonú vállalkozás.

Cégünk sok éven keresztül a WELT termékcsaláddal volt jelen a gépjármű diagnosztika területén.

A WELT gázelemző és füstölésmérő műszerek cégünk saját fejlesztésű és gyártású berendezései, amelyeket jelenleg több mint 400 „zöldkártyás” helyen használnak az ország egész területén.

A WESZTI Kft. - 16 éves tapasztalattal a háta mögött - ma már exportra is gyártja a különböző diagnosztikai műszereit. A berendezések mellé teljes körű háttérszolgáltatást biztosítunk, amelyet a cégünk tulajdonában lévő Pannontest Kft. végez, akkreditált laboratóriummal. (NAT-051/2003)

Partnereink telephelyei az ország minden pontján megbízhatóan és gyorsan elérhetőek számunkra a budapesti, szegedi, pécsi telephelyeinkről, valamint szerződött partnereink herendi és nyíregyházi kirendeltségéről.

A WELT diagnosztikai műszerek gyártása és értékesítése mellett cégünk 2003-ban megkezdte az egyéb garázsipari berendezések forgalmazását.

Jelenleg a gépjárműjavítás minden területére rendelkezünk beszállító partnerrel és minőségi termékpalettával. Beszállító partnereinket a megbízható gyártói háttér és a gyors elérhetőség alapján választottuk ki, ezzel is garantálva vevőink gyors kiszolgálását és elégedettségét.

2006-ban a háttérszolgáltatást biztosító kirendeltségeink mellett cégünk fejlesztett a kereskedelmi területen is. Partnereink ez által napra készebben kaphatnak információt a folyamatosan bővülő termékpalettánkról.

Termékeinkről és akcióinkról, havonta frissített honlapunkon mindenre kiterjedő tájékoztatást kaphatnak.

Szolgáltatásaink:
  • Műszaki tanácsadás és tervezés
  • Szállítás - Telepítés és üzembe helyezés
  • Időszakos karbantartás
  • Pontosság-ellenőrzés és OMH ügyintézés
Kollégáink elérhetőségét az "elérhetőségek" menüpont alatt találja meg!