Cégünkről

WESZTI Kft. 1992-ben alakult, 100%-ig magyar tulajdonú vállalkozás.

Cégünk sok éven keresztül a WELT termékcsaláddal volt jelen a gépjármű diagnosztika területén.

WELT gázelemző és füstölésmérő műszerek cégünk saját fejlesztésű és gyártású berendezései, amelyeket jelenleg több mint 400 műszaki vizsgaállomáson használnak az ország egész területén.

A WESZTI Kft. – 29 éves tapasztalattal a háta mögött – ma már exportra is gyártja a különböző diagnosztikai műszereit. A berendezések mellé teljes körű háttérszolgáltatást biztosítunk, amelyet a cégünk tulajdonában lévő Pannontest Kft. végez, akkreditált laboratóriummal. (NAH-2-0151/2016)

Országos szerviz hálózatunk – saját jól képzett technikus kollégáinkkal – Budapest mellett Pécsen, Szegeden és Debrecenben található meg.

A WELT diagnosztikai műszerek gyártása és értékesítése mellett cégünk 2003-ban megkezdte az egyéb garázsipari berendezések forgalmazását.

Jelenleg a gépjárműjavítás minden területére rendelkezünk beszállító partnerrel és minőségi termékpalettával. Beszállító partnereinket a megbízható gyártói háttér és a gyors elérhetőség alapján választottuk ki, ezzel is garantálva vevőink gyors kiszolgálását és elégedettségét.

2006-ban a háttérszolgáltatást biztosító kirendeltségeink mellett cégünk fejlesztett a kereskedelmi területen is. Partnereink ez által napra készebben kaphatnak információt a folyamatosan bővülő termékpalettánkról. Cégünk mára az iparága meghatározó szereplője olyan referenciákkal mint a Mercedes Manufacturing Hungary Kft. (Mercedes Gyár Kecskemét), Audi Hungaria Zrt. (Győri Audi Gyár), Posrche Hungaria Kft. , Continental Tréning Center Budapest, Porsche Tréning Center Budapest.

Kollégáink elérhetőségét az “kapcsolat” menüpont alatt találja meg!