M&B Olaszország új kerékszerelő és kerékkiegyensúlyozó nagyhatalma

M&B azaz Magnani és Boni. Ez a két név a siker az innováció jelentése a kerékkiegyensúlyozó és kerékszerelő gyártók szótárában. Talán név szerint a magyar gumis társadalomban nem ismertek,de nézzük a két Úr rövid életpályáját.

 

Franco Magnani és Dido Boni
- Franco Magnani 1959-től dolgozik a Corghi-nál, mint a legendás Erminio Corghi (a cég elnöke és főmérnöke) fejlesztési jobb keze. –Érdekesség hogy az első legyártott Corghi kerékszerelőt Erminio Corghi saját kezűleg hegesztette össze Franco Magnanival - Dido Boni 1969-től dolgozik a Corghi-nál mint a technikai és kereskedelmi divízió általános vezetője. Itt tanulja, meg hogyan kell egy céget menedzselni, építeni.

-Dido Boni és Franco Magnani barátságot köt, és hamar kiderül, hogy hasonló gondolkodásuk révén remek párost alkotnának egy új cég alapításában és fejlesztésében. Magnani a fejlesztő, míg Boni a cég vezetés és értékesítés területén képviseli az ambíciókkal teli fiatal generációt.

- 1974 decemberében Boni és Magnani elhagyja a Corghit és 1975 januárjában megalapítják a Sicam-ot.

- Rengeteg munkával, alázattal és tehetséggel a Sicamot Olaszország és a világ vezető kerékszerelő és kerékkiegyensúlyozó gyártójává teszik. Sikerük titka a kiváló minőség, műszaki tapasztalat és az állandó fejlesztés, amelynek motorjai ők maguk.

- 1998 december 23-án eladják a Sicamot a francia kéziszerszám nagyhatalomnak a Facom-nak, amely a cég piaci árának négyszeresét kínálja a cégért. (Azóta a Sicam több tulajdonos váltáson is átesett. Ha nincs személyes kötődés egy céghez, mint Magnani és Boni esetében ez gyakran megesik) - A Facom a vételi szerződésben kiköti, hogy Boni és Magnani 2005 szeptember 30-ig a cégnél marad. Ez a vevő részéről logikus döntés mivel ez a két ember maga a cég.

- Ezt követően Magnani és Boni 2006 januárjában megalapítja az M&B-t (amely kettejük nevének rövidítése). Ekkor alapul meg Olaszország új kerékszerelő és kerékkiegyensúlyozó nagyhatalma. A céget a legbiztosabb alapokra helyezik a családra, Magnani fia Massimo illetve Boni lánya Sylvia és fiai is csatlakoznak a céghez. Így a közel 50 éves tapasztalat fiatal lendülettel párosul.

 

Az olasz sikersztori folytatása
Az M&B alapításakor már tudják, hogyan kell egy céget felvirágoztatni mi a siker kulcsa és milyen hibákat nem szabad elkövetni. A gyártást ésszerűsítik, nem aprózzák szét rengeteg modellre, illetve a gépeket tökéletesítik műszakilag, elvégezve azokat az újításokat, amelyek révén megfelelő választ adnak a gumi piac kihívásainak. Sikerük egyik kulcsa mindig is az volt, hogy berendezéseik az extra műszaki paraméterek mellett könnyen és praktikusan használhatóak, felhasználó barátok legyenek.

 

Az M&B Magyarországon…
Dido Boni az M&B elnöke piaci sikereit a kiváló minőségű, folyamatosan fejlesztett, versenyképes árakon kínált berendezéseknek köszönheti, valamint a gondosan megválasztott forgalmazóknak. Ezért Magyarországon a Weszti Kft.-t kérte fel az M&B termékek kizárólagos képviseletére. A cég 15 éves múltja, szakmailag jól képzett kereskedői, kiváló országos szerviz háttere Boni meglátása szerint sikerre viszi az M&B termékeket a magyarországi piacon. Az elmúlt időszak jelentős eladásai igazolják, hogy az Elnök Úr jól választott. A vevő e termék vásárlása esetén nem csalatkozhat egy kiváló gyártó berendezéséhez, jut, egy korrekt forgalmazótól.

 

Látogasson el a Weszti Kft. telephelyén lévő bemutató termünkbe, ahol működés közben megtekintheti a választékot.
Az M&B kizárólagos magyarországi képviselője a Weszti Kft.