Weszti-Control-MKP

Számítógép-vezérlésű görgős fékhatásmérő vizsgáló próbapad motorkerékpárok fék vizsgálatához.

Termék elérhetősége: Rendelhető

Kategória: Címke:

A rendszert a Nemzeti Közlekedési Hatóság elfogadja motorkerékpárok vizsgáztatásához. Motorkerékpár fékerőmérő próbapad, a kvarcszemcsés gyantával bevont nagyméretű görgőknek köszönhetően minden mérés során tökéletes tapadás biztosít illetve a gumikopás védettsége ad. A Weszti Control MKP komplett vizsgálati technológiát jelent. Melynek lényege a motorkerékpár nem mért kerekének rögzítése a mérés során. Két darab pneumatikus kerékmegfogó látja el ezt a feladatott. Az egyik a fékhatásmérő próbapad elején a másik a végén van elhelyezve. Ennek köszönhetően a fékmérés alatt legyen az első vagy hátsó féken a nem mért kerék biztonságosan és gyorsan rögzíthető, illetve a lábtartó dobogóknak köszönhetően a fékmérést végző szakember kényelmesen elhelyezheti a lábát.

A fékhatás mérő programja felhasználóbarát, könnyen áttekinthető. Minden mérési folyamat során a lényeges információ kerül kijelzésre, a grafika pedig nagy élénk színű karaktereket használ így kényelmesé téve a nagyobb távolság esetén is a program használatát. Opcióként rendelhető két vagy több, monitoros rendszer is így az adott mérési folyamatot akár a várakozó ügyfél is megtekintheti az ügyfélváróban.

Robosztus kivitel kiváló minőségű acél és egyéb alapanyagoknak köszönhetően tartós két műszakos üzemeltetés is lehetséges. A vizsgasori szoftver a rendeleti változások esetén egyszerűen frissíthető. Cégünk országos szervizhálózattal rendelkezik (kalibrálás, javítás, alkatrész utánpótlás) így biztosítva a gyors hibaelhárítás a vizsgasor maximális kihasználtsága érdekében. A WESZTI ORSZÁGOS HÁLÓZAT dolgozói figyelik a kalibrálás esedékességét így Ön nem kerülhet olyan helyzetbe, hogy egyik napról a másikra lejárjon a műszer kalibráltsága.

A Nemzeti Közlekedési Hatóság tervei szerint a segédmotorok vizsgáztatásánál kötelező lesz a teljesítménymérés. Cégünk természetesen erre is felkészült. A WT 40 teljesítménymérő próbapad a Weszti Control MKP rendszerébe illethető. (OPCIÓ) Melynek lényege hogy a vizsgasorra egy második görgő kerül amely teljesítmény mérésére alkalmas.

A Weszti Control MKP talajszintre is telepíthető komplett pódium rendszerrel. (OPCIÓ) Így nem szükséges az aljzat megbontása.

Műszaki adatok:
Fékhatás mérő próbapad:
– Fékmérés sebessége: 5 km/h
– Maximális fékerő: 2 kN
– Maximális tengelyterhelés: 1 000 kg
– Pad mérési pontossága: +,- 2%
– Névleges áram felvétel: 16 A
– Mechanikai méret: 650 x 280 x 1260 mm (hossz x szélesség x magasság)
– Önsúly: 190 kg
– Maximális fékerő kerekenként: 2 kN
– Áram ellátás: 230 Vac
– Motor teljesítmény: 2.5 kW

Teljesítménymérő próbapad:
– Maximális tengelyterhelés: 500 kg
– Teljesítménymérés (45 km/h-nál): 8 kW
– Teljesítménymérésnél maximális sebesség: 80 km/h
– Görgő átmérő: 200 mm
– Mechanikai méret: 650 x 285 x 1 200 mm (hossz x szélesség x magasság)
– Önsúly: 180 kg
– Áram ellátás: 230 Vac

Pódium:
– Mechanikai méret: 6170 x 1200 x 290 mm (hossz x szélesség x magasság)

A fékhatásmérőt komplett vizsgasorrá lehet alakítani , gázelemzővel- Weszti gyártmány- , fényszóró beállító készülékkel, zajvizsgáló készülékkel.

Emellett termékpalettánkon megtalálhatóak a vizsgasora rendelhető sínes elszívó rendszerek is illetve speciális elszívó fejek motorkerékpárok részére.