Weszti-Control-SZGK

Kombinált fékhatásmérő és lengéscsillapító vizsgáló próbapad.

A Weszti Control vizsgasorok több száz vizsgálóállomáson működnek. 1992 óta működő vállalkozásunk egy megbízható, stabil üzleti partner minden cég számára. Saját gyártású elektronikánk és az általunk forgalmazott Német fékhatásmérő és lengéscsillapító vizsgáló próbapad mechanikáink intenzív vizsgasori mérésre lettek tervezve. Országos szerviz hálózatunk Budapest mellett Debrecenben, Szegeden és Pécsen is elérhető. Tovább szoftveres távoli asztal segítség nyújtásunk munkaidőben folyamatosan elérhető. Kiemelt referenciáink a Porsche Hungaria Kft., Mercedes Hovány, Mercedes Gyár Kecskemét és Audi Gyár Győr mellett számos független vizsgasor és javító műhely is elégedett ügyfelünk közé tartozik. Bízunk benne hogy Önt is hamarosan ügyfeleink között köszönthetjük.

Termék elérhetősége: Rendelhető

Kategória: Címkék: ,

Telepítse fékhatásmérő és lengéscsillapító vizsgáló próbapadját „vizsgasorát” akár aknára, akár talajszintre a Weszti kész megoldást szállít az Ön részére.

Kombinált számítógép-vezérlésű görgős fékhatásmérő és lengéscsillapító vizsgáló próbapad személy- és kistehergépjárművek fék és lengéscsillapító vizsgálatához.
Csúcsminőségű német gyártmányú mechanikai egység, Mercedes-Benz és BMW gyári jóváhagyással. Intenzív vizsgasori használatra ajánlott

A berendezés és az alkalmazott szoftver alkalmas hatósági vizsgáztató állomáson való használathoz. Személy- és kistehergépjármű fékerőmérő próbapad,a kvarcszemcsés gyantával bevont nagyméretű görgőknek köszönhetően minden mérés során tökéletes tapadás biztosít illetve a gumikopás védettsége ad. Biztonság minden szinten. Mérés során a fékpad vezérlése csak akkor indítja a mérést, ha érzékeli hogy a jármű ráállt a görgőkre. Kihajtáskor a görgők előre felé forgatása garantálja a gyors egyszerű és biztonságos kiállást. A vizsgasor programja felhasználóbarát, könnyen áttekinthető. Minden mérési folyamat során a lényeges információ kerül kijelzésre, a grafika pedig nagy élénk színű karaktereket használ így kényelmesé téve a nagyobb távolság esetén is a program használatát.

Lengéscsillapító vizsgáló próbapad, személygépjárművek és kistehergépjárművek vizsgálatára EUSAMA mérési elv szerint. A berendezés nagy előnye hogy a mérő lapok minimális súlya így biztosítva extra pontosságot a mérés során. (Az erőmérő cellát nem zavarja be a nagy tömegű mérő lap)

A program további nagy előnye hogy a fékhatásmérő és lengéscsillapító mérő modul komplett vizsgasori programba integrálható. Ez a Weszti Control – A Vizsgáztató Rendszer. Amely egy egységes vizsgasori rendszer a különböző vizsgasori elemek, eszközök egységes keretrendszerbe foglalásán keresztül, feleslegessé teszi a többszörös adatrögzítést.

A szoftver kétirányú kapcsolatot biztosít a Nemzeti Közlekedési Hatóság KÖKIR ügyviteli szoftvere felé.

Kiemelkedő pontosság, mint mechanikai oldalról. Kiváló minőségű német erőmérő celláknak köszönhetően. Mind szoftver oldalról a pad minden nap az első méréskor automatikusan elvégzi az önhitelesítési folyamatot, ezzel garantálva a pontos mérést.

A berendezés mellé rendelhető rádiós pedálerőmérő és távvezérlőnek köszönhetően a munkaterület teljesen kábelmentes.

Opcionálisan rendelhető görgőfedél az áthaladó forgalom biztosítására.

Opcióként rendelhető két vagy több, monitoros rendszer is így az adott mérési folyamatot akár a várakozó ügyfél is megtekintheti az ügyfélváróban.

Rendkívüli költséghatékonyság. A mechanikai egység gondozásmentes csapágyaknak (zárt csapágy) illetve életre töltött (szilikon olajos) hajtóműnek valamint a speciális görgőbevonatnak (rendkívül hosszú, bevonat élettartam intenzív használat esetén is) köszönhetően a karbantartási költség minimális.

Robusztus kivitel kiváló minőségű acél és egyéb alapanyagoknak köszönhetően tartós két műszakos üzemeltetés is lehetséges. A fékhatásmérő és lengéscsillapító próbapad illetve a vizsgasori szoftver a rendeleti változások esetén egyszerűen frissíthetőek. Cégünk országos szervizhálózattal rendelkezik (kalibrálás, javítás, alkatrész utánpótlás) így biztosítva a gyors hibaelhárítás a vizsgasor maximális kihasználtsága érdekében. A WESZTI ORSZÁGOS HÁLÓZAT dolgozói figyelik a kalibrálás esedékességét így Ön nem kerülhet olyan helyzetbe, hogy egyik napról a másikra lejárjon a műszer kalibráltsága.

Weszti gyártói garancia.
A Weszti gyártói garancia jelentése az ügyfél számára adható háromszintű garancia.

1. Remekül képzett szerviztechnikusok.

2. Országos szerviz hálózat.

3. Gyártói előnyök két szinten.

3.1. Mint gyártó jelen esetben a fékhatásmérő és a lengéscsillapító vizsgáló próbapad elektronikája és vezérlése Weszti gyártmány így garantálni tudjuk a gyors hibaelhárítást (alkatrész és műszerkészletezéssel), amely nagy biztonság a partnereink részére.

3.2. Mint felhasznált részegység jelen esetben a fékhatásmérő és lengéscsillapító vizsgáló próbapad amelynek német gyártójával kialakított erős és stabil beszállítói kapcsolatnak köszönhető folyamatos gyártói tréning illetve Weszti telephelyű alkatrész és műszer készletezés amely végeredménye ismételten a gyors hiba elhárítás.

Műszaki adatok:
Fékhatásmérő próbapad:
– Maximális tengelyterhelés: 4000 kg/tengely
– Fékmérés sebessége: 5 km/h
– Tesztelési szélesség min/max: 800/2200 mm
– Maximális fékerő kerekenként: 5 000 N
– Pedálerőmérés tartománya: 0-600 N
– Pontosság: 1%
– Motor teljesítmény: 2×3,7 kW
– Önsúly: 370 kg

Lengéscsillapító próbapad:
– Maximális tengelyterhelés: 2000 kg/tengelyterhelés
– Pontosság: 1%
– Motor teljesítmény: 3 kW
– Tesztelési szélesség min/max: 800/2200 mm
– Önsúly: 320 kg

A fékhatármérő és lengéscsillapító vizsgáló próbapadot opcionálisan komplett vizsgasorrá lehet bővíteni, például egy „zöldkártya” állomással- Weszti gyártmány- (dízel és benzines gépkocsikhoz), gömbcsuklók és összekötő elemek holtjátékát vizsgáló készülékkel, fényszóró beállító készülékkel, zajvizsgáló készülékkel stb…

Emellett termékpalettánkon megtalálhatóak a vizsgasora rendelhető sínes elszívó rendszerek is.

Cégünk vállalja vizsgasorok átalakítását a 2/2018. (II. 5.) NFM rendelet-nek való megfeleléshez.